fotografia

Francisco Artés Hernández

Professore di ruolo del Dipartimento di Ingeniería de Alimentos y del Equipamiento Agrícola (ETSIA) dell’Università di Cartagena.
Le sue pubblicazioni più recenti: Formica-Oliveira A.C., Martínez-Hernández G.B., Aguayo E., Gómez P.A., Artés F., Artés-Hernández F. 2017. A functional smoothie from carrots with induced enhanced phenolic content. Food and Bioprocess Technology.10(3): 491-50; Castillejo N, Martínez-Hernández G.B., Gómez P.A., Artés F., Artés-Hernández F. 2016. Red fresh vegetables smoothies with extended shelf life as an innovative source of health-promoting compounds.Journal of Food Science and Technology.53(3): 1475-1486.
Contatta Francisco
skypewhatsappsignaltelegramemailmessengerphonemobile
Segui Francisco
facebookinstagramtwitterlinkedinyoutube
Le ricerche di Francisco
orcidscopusresearch gategoogle scholaracademiapubmed
Curriculum di Francisco
CVWikipedia
Pubblicazioni
beautifulminds marchio di Adiuvare S.r.l. Partita IVA 15662501004